IV Fira Agronatura i Aplec de Pasqua

Divendres 03/05/2019

El diumenge dia 21 d'abril es va celebrar la quarta edició de la Fira Agronatura. El dissabte 20 a la tarda començaren les activitats culturals amb una visita gratuïta a la masia d'Esplugues .

Les previsions meteorològiques pel diumenge apuntaven risc de pluja, però finalment no va ser així. Tot i que va fer un matí ennuvolat i frescot hi va haver una assistència notable de públic. Aquest any també hi van haver parades del sector agroalimentari, de complements, d'energies renovables, de venda de llibres i d'entitats culturals, socials i esportives. Es va començar per la caminada de coneixement de les herbes remeieres dels entorns de Castellcir que va tenir continuïtat amb una xerrada a la plaça de l'Era;  esport d'aventura amb la tirolina situada a l'avinguda Sant Quirze; taller d'enfeltrat amb llana cardada; projecció  de documentals de feines tradicionals; realització de jocs cooperatius i tradicionals i la degustació de sopa de farigola amb torrades. Membres del Cercle Artístic de Moià varen fer un segon Sketchcrawl de dibuix i pintura, els Gegants de Castellcir van fer la cercavila Desperta fira i l'Esbart Rosa d'Abril de Castellterçol feren un ampli repertori de danses populars al casal.  Ràdio Castellterçol va tornar a ser present a la fira instal·lant la unitat mòbil a la plaça Abat Escarré des d'on van emetre en directe, realitzant entrevistes i animació musical.

A la tarda, al casal, es va fer  l'Aplec de Pasqua amb la cobla Ciutat de Cornellà amb ballada de sardanes i rifes de mones i pernil, malauradament l'assistència de públic va ser molt menor a la d'altres anys.

Com en les anteriors edicions  es va comptar amb la col.laboració de la Diputació de Barcelona i del Consorci del Moianès.

Imatges i vídeos

fira1fira2fira3fira4fira5fira6fira7fira8fira9fira10fira11fira12fira13fira14fira15fira16fira17fira18fira19fira20fira21fira22fira23fira24fira25
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 27/11/2019 17:15