Nou ajut per a activitats d'estiu

Divendres 17/07/2020

Aquesta setmana ha sortit la informació per sol·licitar els ajuts per a famílies per fer econòmicament més accessibles les activitats d'estiu.

Aquí teniu l'enllaç amb tota la informació:

https://treballiaferssocials.gencat.cat/ca/el_departament/coronavirus-sars-cov-2/ajutscovid/ajutfamilieslleureeducatiu/  

 

Com a resum:

- Presentació de sol·licituds: a partir del 15 de juliol a les 8h i estarà obert fins a l'exhauriment de la todaticó pressupostària i com a màxim fins el 14 de setembre a les 14h

- Es sol·licita a: tramits.gencat.cat

- Requisits:

Les persones beneficiàries d'aquest ajut han de complir els requisits següents:

  • Inscriure l'infant o infants a càrrec, d'entre 3 i 17 anys, a una activitat d'educació en el lleure que tingui lloc a Catalunya.
  • Tenir més de divuit anys.
  • Estar empadronat i residir legalment en un municipi de Catalunya.
  • Que la unitat familiar tingui ingressos bruts inferiors als 25.180,44 euros anuals (es considera que els ingressos bruts de la unitat familiar són inferiors a aquest import si aquests no superen els 12.590,22 euros en el període comprès entre l'1 de gener i 30 de juny de 2020).

Així mateix, cal que l'activitat de lleure educatiu tingui lloc entre el 22 de juny i el 13 de setembre de l'any 2020 i que la durada mínima de l'activitat sigui de 7 dies, siguin o no consecutius. En el cas de les activitats sense pernoctació, la durada diària mínima de l'activitat ha de ser de 5 hores.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 17/07/2020 11:34