2a edició de la Lliga Catalana de Pumptrack a Castellcir

Dilluns, 19 de setembre de 2022 a les 08:00

Castellcir donarà el tret de sortida a la 2a edició de la Lliga Catalana de Pumptrack 2022

Després de l'èxit de la primera edició d'una prova federada de Pumptrack al juliol de 2021, enguany torna la Lliga Catalana de Pumptrack i la Mini Pumptrack Kids amb un total de 7 proves al calendari distribuides per tot el territori català.

El proper diumenge 2 d'octubre, Castellcir serà l'epicentre ciclista amb la primera prova de la temporada de Pumptrack, una disciplina tan emergent i tan espectacular apte per a tots els públics i per a totes les edats.

Els participants hauran de donar una volta cronometrada al circuit amb les seves respectives bicicletes en el menor temps possible, intentant aprofitar totes les inèrcies del recorregut i els diferents salts per impulsar-se i així obtenir una major velocitat.

Totes i tots els ciclistes que estiguin interessats hi podran participar, ja sigui a nivell federatiu en categories absolutes com és la Lliga Catalana de Pumptrack o en categories inferiors com la Mini-Pumtrack Kids, o en el cas de què no es disposi de llicència federativa, en el Open Pumptrack 2022 tramitant una llicència federativa de dia.

Les inscripcions ja estan obertes i es poden tramitar a través de la web de la Federació Catalana de Ciclisme:

https://www.ciclisme.cat/cursa/bmx/pumptrack-castellcir

Horaris:

8 a 9h Recollida de dorsals

8 a 11h Entrenaments totes les categories

11h Entrenaments oficials

12h 1a màniga de competició

13h 2a màniga de competició

14h Entrega de premis

Us esperem en el divertit Pumptrack de Castellcir per gaudir d'aquest gran show amb els millors ciclistes d'altres disciplines el proper diumenge 2 d'octubre de 2022.

Darrera actualització: 19.09.2022 | 11:01