2n Concurs de truites

Dimecres, 15 de juliol de 2015 a les 00:00

 

Dijous, dia 13 d'agost, dins el programa d'actes de la Festa Major 2015, tindrà lloc el 2n Concurs de truites de patates de Castellcir.

 

Bases del concurs:

1.Participants

Categoria A de 6 a 14 anys

Categoria B de 15 a 100 anys

2. Els principals ingredients i que no hi han de faltar són els ous (pasteuritzats), les patates, la sal i l'oli. A aprtir d'aquí les participants poden fer servir la seva creativitat i imaginació per posar-hi altres ingredients i fer diferents presentacions.

3. Del 3 al 10 d'agost podeu apuntar-vos a l'ajuntament. Quan us apunteu us donaran un tiquet que bescanviareu en un comerç del poble per un brik d'ous pasteuritzats entre els dies 12 i 13 d'agost .

4. El dia del concurs entre les 20:00 i les 21:00 a mesura que els participants presentin  les truites una de les persones organitzadores anotarà el seu nom i al costat un número, que és el que representarà la truita. D'aquesta manera el jurat no sabrà de qui és la truita que està tastant.

5. Les truites se separan per categories.

6. La puntuació serà de l'1 a l 3 i es valorarà la presència, l'originalitat en els ingredients i el gust.

7.En finalitzar el tast el jurat passarà les notes a l'organització.

8. Per cada categoria hi haurà primer, segon i tercer premi. Els premis seran productes alimentaris.

 

SOPAR A LA PLAÇA

El dijous dia 13 es posaran taules i cadires a la plaça i als carrers laterals perquè les persones que vulguin puguin anar-hi a sopar. Cadascú pot portar el menjar que vulgui, però seria divertit que hi hagués algun plat amb truita ja que el mateix dia es farà el concurs de truites.

Per poder fer previsió de les taules i cadires que es necessitaran cal apuntar-se a l'Ajuntament fins el dia 12 d'agost.

 

Darrera actualització: 26.05.2021 | 11:15