Agències de viatges majoristes japoneses visiten el Moianès amb l'objectiu de promocionar-lo a l'exterior

Dimarts, 20 d’octubre de 2015

El passat dia 17 de juny, directors de la Xarxa d'oficines a l'exterior de l'Agència catalana de Turisme van visitar el Moianès.

A la visita hi varen assistir un total de 29 persones: Directors de la Xarxa d'Oficines a l'exterior (Benelux, Europa central, França, Itàlia, Països Nòrdics, Regne Unit i Irlanda, federació Rússia, Àsia-Pacífic, Xina i Nordamèrica i Sudamèrica.)  el Director General de l'Agència Catalana de Turisme, i el Diputat delegat en Turisme de la Diputació de Barcelona.

 

Arran d'aquesta primera visita la delegació a Singapur de l'Agència Catalana de Turisme de la Generalitat es va posar en contacte amb el Consorci del Moianès per organitzar un viatge de familiarització amb agències de viatges majoristes japoneses a  Catalunya i també al Moianès. Des del Consorci se'ls va organitzar la visita a la comarca, i aquest diumenge 11 d'octubre 6 agents japonesos,  1 representant de British Airways i un representant de la delegació a Singapur,  van passar dos dies a Catalunya. Una de les visites va ser al Moianès, on s'hi van estar dues hores.

En aquestes dues hores, i en el marc del projecte Ecomuseu del Moianès,  van visitar l'Estany: La casa de cultura, el Monestir de L'Estany amb el claustre i l'església, i després , una mostra de l'arquitectura preindustrial: Les poues de la Ginebreda. Allà, a més de la visita guiada, se'ls va oferir una degustació de productes del Moianès i  se'ls va explicar la  importància de la producció agroalimentària de la comarca.

Esperem que després d'aquest grup, puguem rebre més turistes japonesos a la comarca del Moianès. 

Darrera actualització: 26.05.2021 | 11:15