Curs bàsic per a manipuladors d'aliments

Dimarts, 20 d'octubre de 2015 a les 00:00

Dimecres, dia 11 de novembre de 2015, a les 15h, a la Sala d'actes de l'Ajuntament de Castellcir, tindrà lloc un curs bàsic per a manipuladors d'aliments.

 Les inscripcions es poden fer fins el dia 9 de novembre a les oficines de l'Ajuntament.

Continguts del curs:

  1. El manipulador d'aliments
  2. Les toxiinfeccions alimentàries
  3. Perills dels aliments: físic, químic, biològic
  4. Els microorganismes
  5. Condicions necessàries per a la multiplicació de microorganismes: temps, nutrients, humitat, oxigen, pH, sal, sucre, temperatura
  6. La contaminació creuada
  7. Microorganismes  patògens: Salmonella, Staphylococcus aureus, Escherichia coli, Clostridium botulinum, paràssits
  8. Normes d'higiene personal
  9. El rentat de mans
  10. Pràctiques correctes de manipulació en la: recepció, emmagatzematge, manteniment i servei dels aliments. Temperatures adequades dels equips
  11. Neteja i desinfecció d'estris i instal·lacions

Organtizen: Ajuntament de Castellcir i Diputació de Barcelona

Darrera actualització: 26.05.2021 | 11:15