Horaris de la Deixalleria mòbil

Divendres, 19 de juny de 2015

La Deixalleria mòbil visitarà Castellcir els dies:

-   El 22 de gener i 12 de març, de les 9 a les 13 hores.

-   El 22 d'agost, de les 16 a les 18 hores.

-   El tercer dissabte dels mesos de juny, juliol i setembre, de les 16 a les 18 hores.
 

La Deixalleria Mòbil és un camió equipat amb una caixa distribuïda en espais preparats per encabir-hi contenidors de diferents dimensions. També disposa d'un espai obert per als voluminosos.

Aquest sistema, que serveix de reforç a les deixalleries fixes, té com a objectiu millorar el coneixement d'aquesta instal·lació a la població en general i augmentar la quantitat de residus recollits selectivament, en especial d'aquells que tenen més incidència sobre el medi ambient, com són els residus tòxics i perillosos.

La deixalleria mòbil, gestionada pel Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Oriental i subvencionada per l'Agència de Residus de Catalunya, està destinada a la recollida i classificació de residus reciclables per a la seva posterior transformació en una planta de tractament. És un centre de recuperació de residus mòbil que se situarà davant del Casal de Castellcir.

A la deixalleria mòbil s'hi podrà dipositar: oli vegetal i mineral, fluorescents, bombetes, piles, bateries, medicaments, aerosols, petits electrodomèstics, roba, pintures, dissolvents, envasos buits, vidre especial, CD i DVD i voluminosos.

Darrera actualització: 26.05.2021 | 11:15