Neteja de parcel·les - 18/03/2021

Dijous, 18 de març de 2021 a les 00:00

Benvolgudes veïnes i veïns de Castellcir,

L'arribada de l'estiu i, en conseqüència, de les altes temperatures, fa que el risc de patir incendis Forestals sigui molt elevat. Per aquesta raó, els propietaris i propietàries de parcel·les i solars tenen l'obligació de mantenir-los en condicions de seguretat i salubritat; és a dir, lliures de vegetació seca, amb massa arbòria aclarida i netes de deixalles per fer front a la imatge de deixadesa i, el més important, per col·laborar en la campanya de prevenció d'incendis i per garantir la seguretat de les veïnes i veïns de Castellcir.

És per aquest motiu que els requerim per tal que netegin i mantinguin en bones condicions de seguretat, salubritat i ornat públic les seves finques i parcel·les.

S'estableix com a termini màxim per netejar les parcel·les el dia 19 d'abril de 2021.

En cas que arribada la data no s'hagi netejat correctament la parcel·la, l'Ajuntament podrà iniciar els expedients corresponents per tal imposar multes, que es podran reiterar fins que es compleixi l'obligació de conservació i/o d'execució subsidiària dels treballs per part de l'Ajuntament i a càrrec del propietari o propietària, d'acord amb l'Ordenança municipal reguladora de la conservació i neteja de solars, terrenys i parcel·les edificades i de prevenció d'incendis, aprovada recentment.

 

Agraint per endavant la vostra col·laboració.

Darrera actualització: 26.05.2021 | 11:15