Nova APP per trucar al CAT112 amb geolocalització

Dimecres, 30 de setembre de 2015

El centre d'Atenció i Gestió de trucades d'urgència al telèfon 112 CAT112 ha posat en funcionament My112, una aplicació mòbil totalment gratuïta que localitza i envia automàticament la posició de la persona que dóna l'alerta en una trucada d'urgència.

My112 està disponible per als sistemes Androis i iOS i es pot descarregar en català, castellà i anglès. L'APP està especialment indicada en els casos en què la persona que pateix l'emergència o que n'és testimoni no sap exactament on es troba (zones rurals, en trajectes per carreteres, etcètera). L'aplicació també permet l'enviament de fotografies a petició de l'operador del 112 i l'enviament de missatges al ciutadà per part de les autoritats. Així mateix, disposa d'una versió accessible especialment dissenyada per a la gent gran.

Aquesta aplicació permet que es pugui conèixer la localització del ciutadà que l'utilitza en el mateix moment que es respon la trucada d'emergència.

La informació de localització juntament amb la resta de dades de l'incident es transfereix immediatament als cossos vinculats a l'emergència.

Els usuaris que vulgueu utilitzar My112 heu de seguir els següents passos:

1.- Instal·leu-vos aquesta aplicació.

2.- Quan hi hagi una emergència, truqueu al 112 des de l'aplicació i l'operador 112 rebrà la vostra trucada geolocalitzada i avisarà els cossos d'emergència necessaris.

Darrera actualització: 26.05.2021 | 11:15