Universitat d'estiu del Moianès

Dimecres, 27 de maig de 2015

El dia 6 de juliol ve tenir lloc la inauguració de la UNIVERSITAT D'ESTIU DEL MOIANÈS / UNIVERSITAT D'ESTIU RAMON LLULL 2015.

Aquesta Universitat d'Estiu s'ha organitzat des de la Universitat Ramon Llull amb el suport del Consorci del Moianès, l'Associació Cultural Modilianum i la Diputació de Barcelona.

Aquest projecte, que convida a formar-se, a reflexionar i a aprendre inclou les següents accions formatives:

  1. Curs de català nivell superior - Formació específica en la correcció i producció de textos orals i escrits en llengua catalana, aprofundint en el coneixement de l'estàndard i de la gramàtica normativa.
  2. Curs gestió de les emocions: eines de millora per a la vida diària - Com funciona el nostre cervell, domini de l'empatia, saber gestionar l'assertivitat...

 

A aquesta inciativa, s'hi han inscrit un total de 76 alumnes. Tot un èxit!!!

 

La Universitat d'Estiu del Moianès / Universitat d'Estiu Ramon Llull 2015 comença amb aquesta proposta amb la voluntat d'anar-se obrint a altres camps que puguin  interessar als moianesencs i moianesenques.

Per a més informació, inscripcions o qualsevol consulta, no dubteu a contactar amb el Consorci del Moianès al mail formacio@consorcidelmoianes.cat o al telèfon 938 301 418.

També podeu descarregar-vos el tríptic informatiu.

Darrera actualització: 26.05.2021 | 11:15