Castellcir amb Tothom

L’associació Castellcir amb Tothom es va constituir formalment en associació l’any 2018, però formem part de Moianès Solidari conjuntament amb altres grups de Calders, Castellterçol i Moià des de l’any 1999.  Hem col·laborat amb els projectes socials que s’han dut a terme en les esmentades poblacions.

Conjuntament  amb l’Ajuntament de Castellcir que destina aproximadament el 0.7 del seu pressupost anual, col·laborem des de l’any 2009 amb l’Association Saint Camille de Lellis, que acull, atén i té cura de les persones que pateixen malalties mental, en els seus centres de l’Associació, situats a l’Àfrica de l’oest: Costa d’Ivori, Benín, Burkina Faso i Togo. També any rere any col·laborem amb el Casal dels Infants del Raval, on aportem la quantitat obtinguda amb la preparació de rams nadalencs i amb la participació de les dones del Centre de labors de Castellcir. Els últims tres anys, hem col·laborat també econòmicament amb Proactiva Open Arms.

Des del any 2018 col·laborem en un projecte de  l’Association Saiant Camille de Lellis de manera única i amb molta il·lusió. Està situat a l’hospital de Bouaké (Costa d’Ibori), acull a dones en la l'última fase de la seva malaltia i properes a tornar amb les seves famílies. Per poder iniciar una nova etapa de la seva vida en les seves comunitats d’origen. Una altra possibilitat que tenen és la de  quedar-se a viure i treballar en el centre, en què totes s’han  format i preparat per empoderar-se i assumir responsabilitats en la gestió de les activitats i els tallers del centre. És en aquests tallers de formació que col·laborem econòmicament perquè obtinguin els materials i equips necessaris (maquines de cosir, robes, materials de perruqueria i joguines per l’escola bressol....).

 És un projecte de les dones de Castellcir per les dones de Bouakè.

Nom de contacte: Montserrat Lloret
Telèfon: 699 847 419
Adreça electrònica: castellcirambtothom@gmail.com
Darrera actualització: 27.05.2021 | 10:15